Condicions de venda

Cost del transport

El cost del transport és gratuït a tot el territori peninsular de l'estat espanyol. Els preus per a altres destinacions estan tarifades en el  pressupost que s'envia abans del pagament de la comanda.

Termini d'entrega

El termini d'entrega és d'aproximadament 30 dies. Si es fa la comanda d’uns quants mobles amb distint termini d’entrega, el termini a tindre en compte per a la comanda és el de major temps.

Enviament de la comanda

Com rebràs la teua comanda

Tots els nostres mobles s’envien completament desmuntats. El muntatge del moble anirà a càrrec del client i per a facilitar la tasca Imotiu enviarà junt amb el moble les instruccions de muntatge personalitzades i les ferramentes, cargols, claus, etc. necessaris per al correcte muntatge del moble. No s’envien ferramentes com ara tornavisos, martells, etc. que es necessitaran a l’hora de fixar cada una de les peces del moble.

Quan rebes la comanda a casa, comprova que tots els embalums estan bé. Si algun d’ells està deteriorat, s'anotarà en l’albarà d’entrega del transportista. Posteriorment, comprova que les peces es troben en bon estat. Si alguna d’elles no està bé, posa't en contacte amb nosaltres i procedirem a canviar-la sense cap cost.

Servei de Muntatge

Es possible contractar un servei de muntatge en la comanda, que s'encarregarà de deixar el moble totalment muntat allí on es desitge. Aquest servei està disponible a algunes destinacions i esta tarifat segons el destí de la comanda.

On rebràs la teua comanda

Els enviaments es realitzen amb agències de transport contractades per Imotiu per a l’ocasió. Els enviaments realitzats es pujaran fins al pis del client allí on siga possible. Depenent de la situació concreta del lloc d’entrega i del volum de la comanda, el transportista no està obligat a pujar la comanda fins al domicili, deixant-ho en el portal (sempre en presència del client).

Forma de pagament

El pagament es realitza mitjançant una transferència bancària al compte que proporcionarem en l’últim pas del procés de compra. Per a formalitzar l'encàrrec i procedir a la fabricació s'abonarà un 60% del preu del moble. El 40% restant s'abonarà una vegada s'haja rebut el moble.

Garantia d'entrega

Si en el transport o en el muntatge alguna peça s’espatlla, posa't en contacte amb nosaltres i procedirem a canviar la peça sense cap despesa.

Consultes i modificacions de comandes

Si desitges fer una comanda amb unes característiques especials o vols modificar una comanda, posa't en contacte amb nosaltres.